.FILE 2G 3G 4G 5G

Seminarium på Goto 10 i Linköping och online

AI i Ledarskap: Driv framgång och förändring - praktiska insikter för VD och ledningsgrupper

23 okt 2024, 08:30–09:30 | Arrangör: AI Öst, Jenny Sjölin

Hur kan du som VD eller ledare stärka ditt ledarskap och hjälpa din organisation att navigera AI-resan? Delta i ett inspirerande webinar genom AI Öst, där sex experter delar praktiska insikter om hur du som ledare framgångsrikt kan hantera AI-resan!

Genom AI Öst bjuder vi in till ett inspirerande webinar där du får praktiska insikter och verktyg för att som ledare framgångsrikt driva förändring och stärka innovationsförmågan i din organisation. Jag, Jenny Sjölin, står som värd och har samlat en panel med ytterligare fem experter, där vi tillsammans täcker områden som AI, förändringsledning, affärsutveckling, innovation och kommunikation. Vi delar våra erfarenheter och insikter som praktiskt hjälper dig!

Webinariet innehåller:

  • Ett kort föredrag om AI och ledarskap
  • En paneldiskussion där vi delar praktiska insikter om hur du kan navigera AI, stärka ditt ledarskap och skapa framgång
  • Vi avslutar med en Q&A där du ställer dina frågor.

Du får även möjlighet att ställa frågor efter webinaret om du vill fortsätta dialogen. Webbinariet kommer att sändas live för dig som inte kan närvara. Kaffe finns att köpa i lokalen! ☕

Panelen:

  • Kristina Swenningson – Expert på innovationsledning och att skapa innovationsförmåga.
  • Anna Graf – Specialist inom förändringsledning med fokus på smidiga omställningar.
  • Helena Wärnelius – Förändringsledare som skapar hållbara förändringsprocesser.
  • Elia Mörling – AI-entreprenör och grundare av Svava, AI-medarbetaren.
  • Linda Gerhardsson - Specialiserad på kommunikation med fokus på stöd till ledare.
  • Jenny Sjölin – AI-coach med fokus på att stärka ledarskap genom AI.

Varmt välkommen att anmäla dig!

Jenny med Kristina, Anna, Helena, Elia och Linda 😊

Kontakt

Jenny arbetar som AI coach med 35-åriga erfarenhet av IT, ledarskap och att utveckla verksamheter inom digital transformation. Detta har gjort henne till en naturlig brobyggare mellan teknikens värld och affären! Hon tycker att det är helt fantastiskt att få stötta individer, team och  företag/organisationer att komma igång med AI på riktigt! En AI-resa som behöver hanteras från många perspektiv - allt från affärsstrategi till att demokratisera AI för anställda.  

Goto 10 är en arena där individer och organisationer kan dela kunskap, idéer och perspektiv. Detta event speglar arrangörens åsikter och delas inte nödvändigtvis av oss på Goto 10 och Internetstiftelsen. På Goto 10 får idéer och kunskap testas, diskuteras och utvecklas så länge de följer våra riktlinjer.

Fler event i Linköping