Håll event i Malmö

Att hålla event på Goto 10 i Malmö är lätt! Du kan hålla event hos oss utan kostnad så länge ditt event bidrar till att fler vill, kan och vågar använda internet. Kolla in filmerna för att få veta mer.

Det är enkelt att hålla event på Goto 10. Tekniken fungerar utmärkt, det finns en serviceinriktad eventvärd på plats och allt är kostnadsfritt. Rekommenderas varmt!

Verksamhetsledare i Nyföretagarcenter Syd

Håll event på Goto 10 Malmö

På Goto 10 Malmö vill vi att vägen från idé till att hålla ett event ska vara så enkel som möjligt. Du kan hålla event hos oss utan kostnad så länge ditt event bidrar till att fler vill, kan och vågar använda internet.

Håll event i Gradängen

Gradängen är vår öppna lokal precis vid ingången med plats för 40 personer. Lokalen är perfekt för mindre föreläsningar, seminarier och nätverkande och är utrustad med en kamera för hybridevent.

Håll event i Hörsalen

Hörsalen är vår större lokal som ligger avskilt från co-working-delen av Goto 10. Lokalen är utrustad med bord och stolar och lämpar sig för både större föreläsningar, workshops och biovisning.

Bjud på mat och dryck på ditt event

Det går utmärkt att bjuda på mat och dryck under ditt event. Vid ingången till Goto 10 Malmö ligger Mind Park som vi rekommenderar arrangörer att använda – men du kan välja en egen leverantör också.

Säg hej till våra eventvärdar

På Goto 10 Malmö är du aldrig ensam. Under ditt event finns det alltid en eventvärd på plats som tar hand om tekniken på plats och besvarar alla frågor som kan dyka upp.

Så här skapar du ett event

Få full koll över hur du bokar ett event, innan du sätter igång! Vår community manager visar dig här hur enkelt det är, steg för steg.

Ta nästa steg!

Känner du dig redo att skapa ditt event kan du gå vidare till sidan Skapa event i Malmö. Vill du har mer stöd för att komma igång – anmäl intresse nedan så kontaktar vår community manager dig.

Ange e-postadress

Jag är intresserad av att hålla event i Malmö och vill gärna få e-post med mer information.

Godkänn villkoren