.FILE 2G 3G 4G 5G

Nätverkande på Goto 10 i Linköping

Inspirations- och strategidag med IoT World 2024

24 okt 2024, 12:00–16:30 | Arrangör: IoT Sverige, IoT World , Toyota Material Handling

Dags för årets stora medlemsdag

Varje år bjuder IoT World in sina medlemmar till en inspirations- och strategidag och i år hälsas du välkommen den 24 oktober på Goto10 i Linköping!

Du kan delta online mellan kl 13-14.50. Resterande tid går det endast att delta på plats. Om du deltar online innebär det att du lyssnar in via en livestream på Youtube. Länk till livestram publiceras inom kort och skickas ut innan träffen.

Förutom spännande inspiration inom IoT-området, bjuder vi på en inblick i vad som är aktuellt inom klustret samt möjlighet till diskussioner med andra medlemmar. Vi kommer även att arbeta i grupper och utveckla IoT Worlds community canvas.

Vi kommer även få äran att lyssna till fyra spännande föredrag. Först ut kommer Toyota Material Handling Manufacturing Sweden dela med sig av sin uppkopplade resa och tankar kring affärsmodeller. Sedan kommer John Fristedt, projektledare för Enkelt och tryggt hemma som drivs av bland annat Linköpings kommun.

Därefter kommer Ulf Seijmer, medgrundare av AKKR8 att berätta om deras arbete med uppsättningen av sensorer i Sankt Kors fastigheter och vi får även en omvärldsspaning med de senaste trenderna inom IoT.

Innan fikapausen kommer IoT Sverige och berättar om vad som är på gång hos dem och hur du kan engagera dig.

Efter föredragen är det dags för workshops i mindre grupper.

  • Vi bjuder på lunch från kl 12.00 till 13.00, vänligen ange i anmälan om du vill ha det. Programmet startar 13:00.

Goto 10 är en arena där individer och organisationer kan dela kunskap, idéer och perspektiv. Detta event speglar arrangörens åsikter och delas inte nödvändigtvis av oss på Goto 10 och Internetstiftelsen. På Goto 10 får idéer och kunskap testas, diskuteras och utvecklas så länge de följer våra riktlinjer.

Fler event i Linköping